In september heeft Kirsten samen met Deborah Vroegop twee succesvolle workshops gegeven. De workshop is speciaal voor vrouwen vanaf 18 jaar. Heb je interesse? Je kunt ons boeken voor een workshop op maat in jouw omgeving. Hieronder lees je meer over de huidige workshop, aanpassingen zijn bespreekbaar.

Je krijgt meer zicht op:

  • wat je wilt
  • wat je in plaats daarvan doet
  • wat je belemmert te doen wat je wilt en hoe je kenbaar maakt wat je wilt.

 

Herken jij je in een van deze uitspraken?

  • “Ik zeg vaak niet wat ik echt denk.”;
  • “Ik vind het moeilijk om mezelf te laten zien zoals ik ben.”;
  • “Moeilijke gesprekken ga ik het liefst uit de weg.”

Dan nodigen Deborah en Kirsten je uit voor de workshop “Kom Tevoorschijn!”

Voor wie is de workshop

De workshop is voor vrouwen die worstelen om echt tevoorschijn te komen. In de workshop verken je samen met de trainers wat jou belemmert om tevoorschijn te komen. Ook ga je hiermee praktisch aan de slag. Wij werken vanuit christelijk perspectief.

Wat is het doel

Deborah en Kirsten willen graag dat jij tevoorschijn komt met al je talenten, vaardigheden en gaven die God in je gelegd heeft, zodat je zult schijnen in Zijn Koninkrijk en uit kunt delen aan anderen. Maar dan vanuit Zijn vreugde, vrijheid, liefde en kracht.

Wanneer is het

Dit is in overleg met jou. Als je meerdere vrouwen enthousiast krijgt, kunnen we een datum vastleggen. De workshop kan op een ochtend of avond gegeven worden en duurt 2 uur.

Wat kost het

We vragen een vergoeding voor de onkosten en eventuele reiskosten. Hierbij kunnen we overleggen wat voor jullie een acceptabel tarief is. De richtprijs is 20 euro per persoon.

Training

Heb je behoefte om dieper op deze materie in te gaan? In oktober 2018 starten we met de gelijknamige training “Kom Tevoorschijn!”. Meer informatie over de training vind je hier.

Meer informatie en contact

Neem contact met Kirsten voor meer informatie en om te overleggen over de mogelijkheden.