Psychologiepraktijk De Goede Strijd is een plek waar je prettig en deskundig geholpen wordt. Kirsten is persoonlijk betrokken en ze geeft jou de ruimte om jezelf te zijn en jouw verhaal te vertellen op het tempo wat voor jou prettig is. Kirsten neemt de tijd voor je en heeft niet alleen oog voor jouw problemen, maar ook voor jouw kracht.

Locatie

De gesprekken vinden plaats in Sint Pancras, een dorp vlakbij Alkmaar. Kirsten woont daar en heeft een praktijkruimte aan huis. De praktijkruimte is gelijkvloers en beschikt over een wachtkamer, sanitaire voorzieningen en een ruime spreekkamer met veel daglicht. Je zult weinig last hebben van omgevingsgeluiden. De praktijk ligt aan de rand van het dorp en is goed bereikbaar per auto, fiets en OV.

Bereikbaarheid auto

De praktijk ligt op een centrale plek, vlakbij Alkmaar, Heerhugowaard en Broek op Langedijk. Er zijn meerdere aanrijdroutes mogelijk, wanneer je hier meer informatie over wilt kun je het beste contact met Kirsten opnemen. De auto kan op de oprijlaan gezet worden of op een van de nabijgelegen parkeerplaatsen.

Bereikbaarheid met de fiets

Wanneer je in de buurt woont, kun je ook op de fiets komen. Je komt van door het rustieke dorp of door de landerijen, beide een heerlijke aanrijdroute. Er is een fietsenrek op de oprijlaan waar je je fiets veilig in kunt zetten en bij regen mag je jouw fiets onder het afdek in de tuin zetten.

Bereikbaarheid OV

Bus 10 tussen Alkmaar en Heerhugowaard stopt nu nog om de hoek. Helaas wordt de halte per eind juli opgeheven en dan is het 6 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde halte. De bus rijdt tussen station Alkmaar en station Heerhugowaard waardoor reizen met de trein een goede optie is.