“Mijn werk als psycholoog is leuk en uitdagend. Iedere begeleiding ziet er anders uit. Dit komt doordat ik de cliënt centraal stel en niet het probleem. Ik zoek naar een begeleiding die aansluit bij wat de cliënt nodig heeft.”

Opgebouwde ervaring
Sinds 2009 werkt Kirsten Uijtdewilligen-Koens als psycholoog; eerst in de BGGZ, daarna in de SGGZ. In maart 2013 is ze gestart met Psychologiepraktijk De Goede Strijd. Ze geniet ervan om mensen te zien opbloeien en hen te begeleiden op weg naar meer vrede, vreugde en vrijheid in hun leven.

Kirsten is aangesloten bij het NIP (beroepsvereniging) en de CVPPP (christelijke vereniging). Momenteel werkt ze eraan om het Keurmerk Christelijke Zorg te krijgen van www.ikzoekchristelijkehulp.nl. Ze dient bij conferenties van His Healing Voice en de Wonderlijke Zondag van Royal Mission. In haar gemeente zet zij zich op verschillende pastorale manieren in en leidt ze samen met haar man een Bijbelkring. In 2017 heeft ze de School of Supernatural Heroes gevolgt.

Geliefd zonder veroordeling
Kirsten vindt het belangrijk dat ieder mens zich gewaardeerd en geliefd voelt en niet veroordeeld wordt. Ze heeft respect voor iedere culturele of kerkelijke achtergrond en gelooft dat we zijn geschapen naar Gods evenbeeld en dat God een plan heeft met ieder mens.

Nog meer over Kirsten:

  • Getrouwd met Peter, samen hebben ze twee lieve honden
  • Empathisch, bedachtzaam, eerlijk en creatief
  • Geestvervuld christen en actief lid van een evangelische gemeente
  • Geniet van lezen en zichzelf verder te ontwikkelen als psycholoog en christen

Spreekt dit je aan of heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met Kirsten op.