Tot 31 augustus kosten gesprekken 75,- euro per afspraak. Vanaf 3 september gaan de onderstaande tarieven gelden.

Kies jouw behandeling

Kirsten heeft als specialisaties zelfbeeld, burn-out en strijd in je denken. Bij de behandeling kun je kiezen voor individuele gesprekken, een training, een workshop of een combinatie hiervan. Als je kiest voor een pakket van 5 gesprekken of een training krijg je korting.

Hieronder staan de standaard tarieven. Als je door omstandigheden niet kunt betalen, neem dan contact met Kirsten op. Er zijn aangepaste tarieven bespreekbaar.

Gratis kennismakingsgesprek

Wanneer je een eerste (telefoon)gesprek met Kirsten hebt, is dit gratis. Jouw kennismakingsgesprek kan telefonisch of in de praktijk plaatsvinden. Ontdek waar Kirsten jou mee kan helpen en of het klikt. Deel jouw verhaal en ontvang meteen eerste inzichten.

Beschrijving Prijs
Kenningsmakings-gesprek van 30-45 minuten Gratis

Individuele gesprekken

Beschrijving Prijs
Individuele gesprekken, per gesprek 90,-
Pakket van 5 individuele gesprekken 375,- Een korting van 75 euro

Kom Tevoorschijn!

Kirsten geeft samen met Deborah Vroegop een workshop en een training voor vrouwen die willen groeien in zelfvertrouwen, assertiviteit en zichzelf meer willen laten zien. Je vindt hier meer informatie over de workshop en hier over de training.

Beschrijving Prijs
Kom Tevoorschijn! Workshop 9,95
Kom Tevoorschijn! training 325,-

Training “Burn-out voorkomen of herstellen” 

In 5 sessies leer je onder andere grenzen stellen, time-management, je passie ontdekken en je valkuilen herkennen. Dit zorgt voor praktische inzichten, gezondere grenzen en leefwijze en klachtvermindering. De training kan gehouden worden bij voldoende aanmeldingen. De training kan ook individueel gevolgd worden.

Beschrijving Prijs
Eén persoon voor 5 keer 375,- Een korting van 75 euro
Twee personen voor 5 keer (prijs per persoon) 325,- Een korting van 125 euro per persoon
Drie personen voor 5 keer (prijs per persoon) 275,- Een korting van 175 euro per persoon

Creatieve workshop

Kirsten geeft creatieve workshops waarin je meer in contact komt met je emoties. Op verschillende manieren ga je schilderend in beweging komen en je zult merken dat je een stuk innerlijk herstel kunt krijgen en dat je emoties meer gaan stromen als deze vast zitten. Je hebt geen schilderervaring nodig en hoeft zelf niet erg creatief te zijn.

Workshop inclusief materiaal voor 90 minuten:
Beschrijving Prijs
Eén persoon 100,-
Twee personen (prijs per persoon) 90,-
Drie personen (prijs per persoon) 80,-
Workshop inclusief materiaal voor 120 minuten
Beschrijving Prijs
Twee personen (prijs per persoon) 120,-
Drie personen (prijs per persoon) 110,-

Kirsten komt ook op locatie

De bovenstaande tarieven zijn op basis van gebruik van de praktijkruimte van Kirsten in Sint Pancras. Het is ook mogelijk dat Kirsten op locatie komt, bijvoorbeeld op een vrouwenweekend of in jouw gemeente. Dan rekent Kirsten 0,50 euro per kilometer voor onkosten en reiskosten bovenop de tarieven. Vraag haar naar de mogelijkheden.

Vergoeding

Kirsten bezit het Keurmerk Christelijke Zorg (via www.ikzoekchristelijkehulp.nl) en wordt hierdoor vergoed door Pro Life binnen de aanvullende verzekering. Wanneer je een small tot medium polis hebt, wordt tot 250 euro vergoed, heb je een large of extra large polis dan wordt tot 500 euro vergoed. Wanneer je voor de vergoeding in aanmerking wilt komen, heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts.

Ben je verzekerd bij een andere zorgverzekering? Iedere zorgverzekering heeft een ander beleid in het vergoeden van psychosociale hulp of hulp van basispsychologen. In ieder geval zul je aanvullend verzekerd moeten zijn en zal het binnen “alternatieve geneeswijzen” vallen. Je kunt navraag doen bij jouw zorgverzekering of zij de hulp bij Kirsten vergoeden.

Wanneer je navraag doet is het belangrijk om te vermelden dat Kirsten:

  • Geen GZ-psycholoog is en niet BIG geregistreerd;
  • Wel psycholoog NIP is en aangesloten bij het NIP en de CVPPP (Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychiaters;
  • Niet onder BGGZ of SGGZ valt en niet binnen de basisverzekering wordt vergoed.

 

Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met Kirsten op.