Vertrouwde sfeer
“Ik kon mijn verhaal goed kwijt en ik voelde me begrepen en bemoedigd. Na een afspraak voelde ik me weer beter, omdat ik mijn verhaal kwijt kon en handvatten kreeg waar ik wat mee kon. Ik vond de sfeer goed en vertrouwd, ik voelde me op mijn gemak. Het voldeed aan mijn verwachting.”

Erg comfortabel
“Ik ben zeer tevreden over de gesprekken en voelde me erg comfortabel. Ik kon alles vertrouwelijk kwijt en durfde volledig open te zijn. Er werd respectvol mee omgegaan. God werd erg in het proces betrokken, wat mij hielp om de waarheid over mezelf te gaan beseffen.”

Op mijn gemak
“De gesprekken zelf vond ik fijn, ik voelde me op mijn gemak bij jou. Ik vond het fijn om in een huiselijke sfeer terecht te komen. Je hebt geen massale ruimte die strak en steriel is. Mailtjes werden door jou snel beantwoord. Het was ook fijn dat er geen wachtlijst was en dat een nieuwe afspraak snel gemaakt kon worden.”

Thuisopdrachten
“De thuisopdrachten hielpen mij om me relaxter te voelen in situaties en ik kan nu beter met situaties omspringen en ze relativeren.”

Gelijkwaardige gesprekken
“Unieke eigenschappen van de praktijk: God centraal, knusse ruimte, gelijkwaardige gesprekken (bijv. niet ouder tegenover kind, maar tussen twee volwassenen).”

Om leren gaan met lastige situaties
“Je hebt me laten zien dat er ook nog iets anders is als negativiteit. Vanuit de therapie heb ik veel informatie gekregen en vragen die ik mezelf kan stellen bij een lastige situatie.”

Dingen beter verwerken
“Ik kon mijn verhaal kwijt en voelde geen remming of druk. Ik heb dingen beter kunnen verwerken doordat ik andere inzichten heb gekregen.”