Psychologiepraktijk De Goede strijd is een open en toegankelijke plek waar je veilig bent en bemoedigd wordt. Zodat je op een prettige manier kunt werken aan je problemen, op jouw tempo. Kirsten werkt op twee locaties, namelijk in Alkmaar en Ede. In april zal locatie Ede stoppen, want dan woont en werkt ze in Sint Pancras.

Locatie Ede
Kirsten werkt tot eind maart op wisselende dagen in Ede. De praktijkruimte bevindt zich op de eerste etage van het woonhuis van Kirsten. Ze neemt geen nieuwe cliënten meer aan voor deze locatie in verband met de komende verhuizing.

Locatie Alkmaar
Kirsten werkt op maandag en dinsdag in Alkmaar, en vanaf 7 maart tweewekelijks op woensdag en donderdag. Tot aan april is de praktijkruimte in Alkmaar op de eerste etage van een woonhuis. Je kunt je auto op het plein bij het huis parkeren. Fietsen mogen bij de schuur geplaatst worden. De praktijk is goed via openbaar vervoer te bereiken, er is een bushalte op loopafstand. Als je in Noord-Holland woont en de werkwijze van Kirsten spreekt je aan, neem dan contact met haar op.

In april gaat Kirsten verhuizen naar Sint Pancras en dan verandert ook het adres van de praktijk. Dit zal te zijner tijd vermeld worden op de website en cliënten krijgen hier persoonlijk bericht over. In eerste instantie start de praktijk weer op de eerste etage. In mei of juni is hopelijk de verbouwing van de garage klaar en dan kunnen gesprekken gelijkvloers gevoerd worden, in een nieuwe praktijkruimte met wachtruimte.